Noord-Oost Prefab

Noord-Oost Prefab is een jong, professioneel en groeiend bedrijf. We zijn dé specialist voor prefab producten. Wij kunnen uitstekende kwaliteit leveren door onze ervaringen in de fabricage en de montage van geprefabriceerde bouwproducten in hout. Wij produceren onder andere dakkapellen, scharnierkappen en dak- en gevelelementen. Van fundering tot scharnierkap, daarvoor moet u bij Noord-Oost Prefab zijn.

 

Communicatie

Ons personeel is vanaf de start van een project betrokken en staan tijdens het bouwproces voortdurend in contact met onze opdrachtgevers. Door de korte lijnen kunnen wij snel en flexibel inspelen op de verschillende bouwfasen. Dit geldt voor zowel de werkvoorbereiding, productie, transport en logistiek als voor bijvoorbeeld de montage van onze prefab dakkapellen en overige prefab producten. Wij hebben graag het complete plaatje binnen eigen beheer, van tekentafel tot aan montage, afwerking en oplevering.

We hebben een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, binnen een informele cultuur. Wij werken graag met korte lijnen en zorgen voor pragmatische oplossingen.

 

Onze vestiging en ons personeel

Noord-Oost Prefab heeft een enthousiast team dat hart heeft voor hun vak. Ze beschikken over de juiste scholing en zijn ervaren in de bouw- en timmerindustrie. Ze voelen zich thuis in onze informele setting. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf, die graag de vakmensen van de toekomst opleidt.

Ons bedrijf is gevestigd in een buitenwijk van Coevorden op een ruim terrein met een totale oppervlakte van 6000 m2. In onze fabriek, bestaande uit een kantoorafdeling, zaaghal, assemblagehal, opslagloods en opslagterrein, maken onze vakmensen voor u alle mogelijke prefab bouwelementen, waarbij te denken valt aan:
dakelementen, wanden en topgevels, dakkapellen, vlieringelementen, goten en schoorstenen.
Daarnaast draaien wij onze hand ook zeker niet om voor complete prefab houtskeletbouwwoningen.